Hjerte

Mit nye logo blev til en dag, hvor hjertet var på rette plads og der formede sig en historie. Forinden havde jeg valgt mit navn “Ernæringslinjen” sammen med en flok skønne veninder, der lyttede på min historie om, hvad jeg gerne ville udrette.

Ernæringslinjen

Ernæringslinjen bunder i troen på, at vi hver især har en livslinje, som har formet os og skabt den person, vi er i dag både mentalt og fysisk. Kroppen og psyken præges af de ting, vi oplever og med tiden danner det hele et stort garnnøgle i forskellige farver og former – deraf symboliserer mit logo “den røde snor”, som går gennem hele livet = livslinjen. I enhver konsultation bruger jeg aktivt din livslinje til at forstå, hvordan du er blevet den person du er i dag samt, hvorledes hændelser kan påvirke kroppen fysisk. Derudover er mit primære fokus at genskabe en afbalanceret krop og psyke via ernæringen.

Logo

Mit logo

I logoet har jeg valgt hjertet, som mit symbol fordi det er her det hele starter – fra mit hjerte. I al for mange år har jeg ageret fra min hjerne uden så megen sammenhæng med resten af kroppen. Og ofte er mit hjerte blevet overhørt i min iver efter at stræbe så langt som muligt og stadig få det hele til at hænge sammen med job og børnefamilie. Det har kostet dyrt på mange fronter, men samtidig åbnet min øjne for, at der er en anden vej man kan gå – den er bare ikke lige….

Der skulle gå 10 år i medicinal branchen, som forsker, projektleder & forsøgsleder før min krop & hjerne ikke ville mere, så jeg blev lagt ned af 2 omgange med bankende stress. Så ku’ jeg lære det! Efterfølgende har det taget mig en del år at komme tilbage.

At finde sin styrke

Mine vigtigste redskaber til at komme tilbage var og er stadig en næringsrig kost, mindfullness, yoga og ikke mindst at forbinde mig med naturen. Det er især gennem naturen, at jeg finder min indre styrke frem igen. Samtidig passer jeg på min egen sårbarhed, som egentlig er en styrke i sig selv, når man først lærer den at kende.

Naturens egen skønhed, styrke og sårbarhed

Fra mit hjerte henter jeg inspiration og styrke til at gå min egen vej. En zigzag vej, som netop fører mig det rette sted hen, men for første gang kender jeg ikke målet – jeg følger blot mit hjerte. Det handler om at give slip på kontrollen og tag en dyb vejrtrækning og ikke krydse af på “to do” listen for den er uendelig i min verden. Men i stedet glædes over den følelse, der spreder sig indeni, når der er tid til at lave god og lækker mad fra bunden af, med gode råvarer, og så dele det med verden i troen på, at der også er brug for det. At glædes over at være fri som aldrig før – ingen faste arbejdstider og skemaer der skal fyldes ud, men i stedet for en arbejdsglæde, der kommer inde fra – inde fra hjertet.

Og selvfølgelig er tvivlen, angsten og frygten der for, om det “går” – ville det ikke være mærkeligt uden – og den er velkommen, så længe den kun viser sig i små øjeblikke :o)

Friheden

For i mit hjerte er der ingen tvivl. Kun glæde over endelig at løfte vingerne og lette. Og føle friheden over at tage ansvar for eget liv og stå der midt i det hele, selv når det rusker og regner. For når stormen er over, da kommer stilheden, fordybelsen og måske en solstråle eller to.

Det der står mit hjerte allernærmest er at formidle viden og være med til at motivere andre til at tage ansvar for deres eget helbred, i stedet for at skyde ansvaret over på andre. I sidste ende tror jeg på, at vi ved at tage ansvar for vores egne handlinger får et langt bedre liv.

Har du brug for støtte til at ændre dit liv, så book 15 min. gratis rådgivning eller book din første konsultation her. Jeg udbyder også kurser og foredrag, da jeg her få mulighed for at formidle min viden omkring sammenhænge mellem sygdom og ernæring.

Kærlige hilsner fra hjertet,

Pernille Kruse

Pernille Kruse Ernæringsterapeut Functional Medicine